Om oss

Alle som har jobbet noen år som elektromontør på land vet at marginene er små for at en elektrisk installasjon som er tenkt å være 30-40 år, feiler etter 30-40 dager ved gal utførelse. Derfor er også elektroinstallatørene pålagt strenge krav til risikovurdering, prosjektering, utførelse, sluttkontroll og dokumentasjon. Elektromontørene må tenke el-sikkerhet hver dag. Gjør det du også! Det er DU som er ansvarlig for at ditt elektriske anlegg er i forskriftsmessig tilstand – og vi er her for å hjelpe deg å ivareta dette ansvaret. Har du eller vurderer du å installere varmepumpe? Har du kjøpt deg Elbil? Da kan ditt anlegg med fordel kontrolleres eller oppgraderes.

Som medlem av EL-Proffen, så våre installasjoner garantert forskriftsmessig utført, og sikrer at ditt anlegg er tilpasset alle dagens krav.

Ethvert elektrisk anlegg har begrenset levetid, hvis ditt anlegg er eldre enn 10 år, så kan det lønne seg med en kontroll. Eldre anlegg, gjerne 20-30 år gamle, kan med fordel oppgraderes helt eller delvis. Kontakt oss for en prat og en eventuell befaring.

Ansatte

Øyvind Uren – daglig leder og installatør
Lars Jørgen Uren – fagansvarlig installatør
Magne Steinsvoll – montør
Dirk Hagemeister – montør
Kaspar Håseth – montør (i permisjon)
Ole Kristian Løvik – montør
Simen Ræstad – montør
Mikal Herje – montør
Andreas Bjermeland – lærling
Silje Marie Gjerde Langstein – lærling
Solgunn Uren – kontormedarbeider

Kontaktinformasjon

Medlem av eletrikerkjeden:

logo

Spørsmål?

For mer informasjon om våre tjenester, produkter eller annet, ta kontakt for en hyggelig samtale.